Pierre Pierre, who replica handbag 185cm tall, gucci replica handbags the "Diamond King" in his hermes replica handbags . He has been selected as one of the handbag replica most beautiful 50 people in the "People" magazine. It is also known as replica handbags most elegant and quiet in the world. Unforgettable prince.

איך בוחרים מעצב/ת לעוגה ?

המאמר מיועד לזוגות מתחתנים אך העקרונות תקפים לכל הזמנת עוגה מעוצבת.

1. גודל העוגה וסגנון עיצוב:

לפני שתחפשו מי שיכין את עוגת החתונה שלכם, נסו להבין למה אתם מצפים מבחינת גודל / גובה וסגנון עיצוב.

גודל העוגה יכול להיות צנוע ולשקף רק את מספר המוזמנים ומספר המנות הדרושות, ומאידך ניתן לבחור עוגה גדולה ומרשימה שלא כולה תהיה אכילה וחלקים ממנה יהיו לרושם בלבד.

חפשו ברשת עוגות שאתם אוהבים, ואיספו מידע שיוכל לתת השראה ולעזור למעצב/ת להבין למה אתם מכוונים:

 תמונות של עוגות שמוצאות חן בעיניכם

הזמנת החתונה שלכם

צבעי הארוע

עיצוב או קונספט מתוכנן לחתונה

עיצוב שמלת הכלה / אלמנטים מהבד / רקמה וכו'

תמונות חיות המחמד שלכם אם תרצו פיסול שלהן על העוגה

2. כשרות:

חשוב לדעת שבישראל רוב האולמות וגני הארועים הינם כשרים, וכדי להכניס עוגה לאולם כזה יש להזמין אותה מקונדיטוריה / סטודיו לעיצוב עוגות בעל תעודת כשרות,

המתאימה לכשרות שדורש האולם.לרוב יבקשו באולם עוגה עם תעודת כשרות פרווה ואין מה להיבהל מכך. כיום ניתן להכין עוגות פרווה נהדרות, עשירות בשוקולד בלגי ובחומרי גלם מצוינים אחרים, וללא מרגרינה כלל. שימו לב שרוב האולמות יבקשו תעודה של בית העסק חתומה ע"י המשגיח האחראי. בחלק מהאולמות יבקשו לקבל את התעודה עוד לפני הארוע.

בידקו האם התעודה של בית העסק עדכנית ובתוקף וכיצד תקבלו אותה.

3. הבטחות מול מציאות:

אל תזמינו עוגה על סמך הבטחות. לכל מעצב / אמן עוגות המכבד את עצמו יש היום אתר או לפחות דף פייסבוק בו ניתן להתרשם מעבודתו ומנסיונו. התבוננו בתמונות, בידקו האם רמת העבודה נראית לכם מבחינת עיצוב, התאמת צבעים, דיוק, ניקיון, גובה העוגות, רמת הציפוי שלהן (האם הציפוי חלק ללא סדקים/קפלים) ורמת הפיסול. העדיפו אתרים בהם ניתן לראות תמונות גדולות וברורות. כדאי לבדוק האם למעצב/ת יש המלצות שניתן להתרשם מהן, ולא רק באתר הבית אלא גם באתרי חתונות שונים.

 יש מעצבים המציעים פגישת יעוץ וטעימות שבמהלכה תוכלו להתרשם מטעמי העוגות ומהעיצובים, ולראות אם נוצרת "כימיה" ביניכם.

4. תאום ציפיות מונע הפתעות:

תאמו ציפיות לגבי העוגה:

גדלים וטעמים: מספר הקומות, קוטר וגובה הקומות, טעמים, קרמים, תוספות ודרישות מיוחדות (עוגה ללא גלוטן / טבעונית).

עיצוב: צבעים, טקסטורות, דוגמאות, פיסול. בעוגות גדולות או מורכבות, בידקו עם המעצב/ת האם ניתן לקבל סקיצה של העוגה.

מועד הארוע: תאריך ויום, מקום הארוע, איש קשר במקום, שעת המסירה של העוגה.

המחיר: מורכב ממספר הקומות, גודלן ובעיקר מעיצוב העוגה. בררו האם המחיר כולל מע"מ, האם הוא כולל את המשלוח ומה תנאי התשלום. 

הגעת העוגה לאולם: סכמו האם מישהו מטעמכם יגיע לאסוף את העוגה או שיש צורך במשלוח. 

בידקו האם למעצב/ת יש סידור משלוחים. אם העוגה מגיעה במשלוח לאולם הארועים, כדאי להתיעץ עם המעצב/ת ועם מנהל הארוע / המפיק לגבי המיקום הנכון עבורה ולבקש שיכינו מראש שולחן ומפה במקום המיועד.

5. בקשו סיכום של ההזמנה בכתב: בטופס הזמנה או במייל, ובידקו האם יש צורך בתוספות או בשינויים.

6. במידה והכל מתאים אשרו את ההזמנה. מעכשיו זה תפקידו של מעצב העוגות.

שתהיה לכולנו עונת חתונות מרגשת, מעוצבת ומלאה באהבה !

 

תמר רגב